Skip to content

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése 2021

Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése 2021

 

Név: Rém Község Önkormányzata
Cím: 6446 Rém, Május 1. utca 17.
Projekt azonosítója: 3283068527
Projekt címe: Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése -2021 MFP-OJKJF/2021

A projekt keretében az Rém Község Önkormányzata tulajdonában lévő játszótér felújítását valósítottuk meg. A kivitelezési munkálatokat a Ecogarden Kft. végezte. A projekt célja, hogy a vidéki kistelepüléseken élő gyermekek egészséges testi és lelki fejlődését segítse és lehetőséget biztosítson a szabadidő eltöltésére generációktól függetlenül. A projekt hozzájárult településünk hátrányainak mérsékléséhez, az életminőség és a közszolgáltatások elérhetőségének javításához. A projekt részeként lehetőségünk volt, hogy elérhetővé váljon a biztonságos, változatos játékokkal felszerelt játszótér kisgyermekeink részére. A projekt során új korszerű játszótér kialakítása volt a cél: beszerzett játszótéri eszközök: 1 db Typ 300 kötélpiramis 95cm-es esésmagassággal, 1 db Jump M (2x2m kerettel, az ugráló felület 1,5*1,5m) süllyesztett trambulin, 1 db Kötélpálya (25m) esésmagasság 1 méter, 1 db mini vár alagúttal, zsindelytetővel, esésmagasság 1 méter. Cél a hagyományos vidéki közösségi élet megerősödése, ezzel teret adva a fiatal generációk számára. A program esélyt ad a szabadidős tevékenységek fejlődéséhez. Az új játszótérnek központi szerepet tölt be a családosok életében elhelyezkedése és felszereltsége révén. A játékok a gyermekek mozgásigényét és kreativitását szolgálja. A fenti kültéri játékelemek TÜV minősítéssel rendelkeznek.

Elkészült a projekt tájékoztatótábla, amely a formai követelményeknek megfelelő. A Támogató táblán elhelyezésre kerültek a kötelezően rájegyzendő adatok: Magyar Falu Program logó, a Projekt megnevezése, a Projekt támogatási összege a Projekt megvalósításának éve.
A kötelező tájékoztatási és nyilvánossági követelményekkel kapcsolatosan nyilatkozom, hogy a kihelyezett táblák a formai és tartalmi követelményeknek megfelelnek, azok az Arculati kézikönyv feltételei szerint kerültek megvalósításra.

Elmondható, hogy a projekt rövid időn belül, beszerzésekkel, aktiválással, menedzseléssel, tájékoztatással 100%-ban megvalósult. Tapasztalatok: Sikeres projektzárás valósult meg. A falutábla kihelyezésre került a települési táblákra, melyről fotódokumentációt csatoltuk.

 

 

 

Vissza a(z) Magyar Falu Program pályázathoz